VIDEO Reacţii aprinse după confruntarea Manchester United-Liverpool. Rezumatul meciului

  • Suporterii diavolilor roşii au ieşit din nou în stradă înaintea partidei cu Liverpool
  • Ei îi vor plecaţi pe fraţii Glazer, Joel şi Avram, cei care sunt proprietarii clubului
  • Primul lor protest dusese la amânarea partidei de pe 2 mai, cu “cormoranii”
  • Meciul de aseară dintre Manchester United şi Liverpool s-a încheiat cu scorul de 2-4
449 afișări

Suporterii celor de la Manchester United au protestat din nou împotriva patronilor echipei, familia Glazer.

Înainte de partida cu Liverpool, de aseară, fanii celor de la United au luat cu asalt arena Old Trafford. Câteva sute de oameni au mers spre intrarea din spate, acolo unde vin autocarele echipelor gazdă şi oaspete. United a ajuns la teren cu 7 ore mai devreme, iar Liverpool a recurs la un joc de v-aţi-ascunselea. Ei au plecat spre arenă cu alt autocar decât cel oficial, care a fost blocat pe străzi şi i-au fost tăiate cauciucurile. 

Suporterii îi contestă pe fraţii Glazer, cei care sunt proprietarii echipei. Unul dintre motive este implicarea acestora în deja eşuata Super Ligă Europeană. Un altul este de când familia Glazer a preluat clubul. Aceştia au plătit 920 de milioane de euro pe echipă, dar din această sumă s-au împrumutat 575 de milioane de euro, care au devenit apoi datoria lui United.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici