VIDEO Momentul arestării lui Tiger Woods, surprins de camerele de filmare de pe bordul maşinii de poliţie. Cum a decurs discuţia dintre sportiv şi agenţii de ordine

Poliţia din Florida a publicat înregistrarea arestării lui Tiger Woods, arătând că fostul jucător mondial de golf se mişcă cu greutate nu se poticneşte şi se mişcă într-un test de sobrietate pe teren, scrie Telegraph.

5294 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul arestării lui Tiger Woods, surprins de camerele de filmare de pe bordul maşinii de poliţie. Cum a decurs discuţia dintre sportiv şi agenţii de ordine

VIDEO Momentul arestării lui Tiger Woods, surprins de camerele de filmare de pe bordul maşinii de poliţie. Cum a decurs discuţia dintre sportiv şi agenţii de ordine

Ofiţerii de poliţie din Jupiter au observat luni, un Mercedes parcat necorespunzător pe marginea drumului, cu motorul maşinii rulând, având luminile de avarie deschise şi semnalizatoarele din dreapta pornite, potrivit unui raport al poliţiei, scrie Telegraph. 

Woods, în vîrstă de 41 de ani, dormea la volanul maşinii şi nu ştia unde este, potrivit aceluiaşi raport.

Videoclipul arată cum ofiţerii de poliţie se apropie de maşină, iar Woods încearcă să meargă pe o linie dreaptă, înainte de a fi arestat.

Acuzat de conducere sub influenţă, Woods s-a apărat spunâns că a fost "o reacţie neaşteptată la medicamentele prescrise". Acesta susţine că nu a consumat alcool.

"Woods a avut un discurs extrem de lent şi slăbit", se menţionează într-un raport al poliţiei. El a fost "cooperativ", dar "confuz", au adăugat autorităţile.

 

 

Cu toate că în fişa poliţiei s-a notat că jucătorul "nu putea să meargă singur", rezultatele nu au indicat prezenţa alcoolului în respiraţia acestuia.

Iniţial, Tiger Woods i-a spus ofiţerului care l-a arestat că se întorcea din Los Angeles, unde a jucat golf şi a spus că nu ştie unde se află. Ulterior, acesta şi-a schimbat povestea despre locul de unde venise şi cel în care merge, se menţionează în raportul poliţiei.

"Înţeleg severitatea faptelor şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru acţiunile mele", a spus Woods într-o declaraţie anterioară.

"Vreau ca publicul să ştie că alcoolul nu a fost implicat.", a mai declarat sportivul.

"Ceea ce s-a întâmplat a fost o reacţie neaşteptată la medicamentele prescrise. Nu mi-am dat seama că amestecul respectivelor medicamente m-a afectat atât de mult.”, a conchis acesta.

Woods a fost reţinut la închisoarea Palm Beach County, luni, la ora 7:18, după ce a fost arestat de poliţie în Jupiter, Florida. Americanul a fost eliberat la ora 10:50, după ce a recunoscut că a consumat alcool

Woods va fi judecat pe data de 5 iulie în instanţa din Palm Beach County, în baza unei acuzaţii de conducere sub influenţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici