Video. Neymar a scos Parisul în stradă după ce PSG s-a calificat în semifinalele Champions League

  • Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League după victoria cu 2-1 în faţa lui Atalanta.
  • Neymar a fost cel mai bun jucător de pe teren, reuşind să pasese decisiv la golul lui Chupo-Moting din prelungirile partidei.
  • Brazilianul Neymar a reuşit 16 driblinguri pe parcursul partidei, egalând recordul lui Leo Messi dintr-un meci din 2008.
429 afișări
Imaginea articolului Video. Neymar a scos Parisul în stradă după ce PSG s-a calificat în semifinalele Champions League

Profimedia

Parisul petrecere după victoria din UEFA Champions League. Echipa oraşului a marcat 2 goluri pe final de meci cu Atalanta şi e în semifinalele competiţiei.

Sute de oameni au ieşit în stradă pentru a sărbători victoria favoriţilor.

 
Cel mai scump jucător din istoria fotbalului a fost protagonistul meciului. Neymar a contribuit la ambele reuşite şi a egalat recordul de driblinguri într-un singur meci.
 
Deşi a primit premiul pentru jucătorul meciului, Neymar i l-a cedat lui Chupo-Moting. Acesta a înscris golul victoriei care i-a dus pe parizieni în semifinalele Champions League după 25 de ani.
 
"Am jucat foarte bine, e un moment bun pentru toată echipa. Sunt foarte fericit că am făcut o partidă mare alături de colegii mei. Acum trebuie să mă odihnesc ca sunt mort de oboseală (...) Nimeni nu îmi va putea scoate din cap ideea că vom ajunge în finală, că ne vom lupta pentru trofeu,” a declarat Neymar după meci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici