Video VIDEO Seism de 5.7 grade în timpul semifinalei unui turneu de tenis. Cum au reacţionat jucătorii

  • Alexander Zverev şi Domink Koepfer jucau semifinala turneului de la Acapulco, când s-a produs cutremurul
  • Zverev, numărul 7 mondial, va juca finala împotriva grecului Tsitsipas
618 afișări

La Openul de la Acapulco, Mexic, în timpul semifinalei dintre doi nemţi, Zverez şi Koepfer, a avut loc un cutremur de 5.7 grade pe scara Richter.

Tenismenii au continuat să joace punctul, deşi camerele video se mişcau serios. Partida a fost câştigată de Zverev, scor 6-4, 7-6. Acesta va juca pentru trofeul de la Acapulco cu grecul Stefanos Tsitsipas. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici