VIDEO: Sportul e important şi în timpul carantinei. Cum se antrenează personalităţile din lumea sportului

  • Personalităţile din lumea sportului au distribuit o mulţime de videoclipuri în care arată oamenilor cum se antrenează în timpul carantinei.
  • Multe persoane au găsit metode inedite de a scăpa de plictiseală şi de a face mişcare în acelaşi timp.
  • Lucas Vazquez, jucătorul celor de la Real Madrid, a distribuit un videoclip în care se antrenează alături de fiul lui.
543 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Sportul e important şi în timpul carantinei. Cum se antrenează personalităţile din lumea sportului

Sursa foto: Captură Youtube

Gonzalo, un instructor de fitness a organizat un antrenament de grup pe acoperişul unui bloc din Spania, iar locatarii blocurilor din jur au participat de la balcoanele clădirilor. Antrenamentul de grup a avut loc în Sevilla. Instructorul a organizat antrenamentul pe WhatsApp.

„Toţi vecinii aveau o stare proastă şi erau supăraţi, dar acum aşteaptă antrenamentul zilnic. Este o idee sănătoasă, care îi ajută pe oameni să se simtă mult mai bine şi să înfrunte situaţia din Spania într-o manieră pozitivă”, a declarat unul dintre colegii lui Gonzalo.

Doi tineri spanioli au apelat la o metodă cu totul inedită pentru a face faţă plictiselii pricinuite de carantină. Spania se confruntă cu pandemia de coronavirus şi a raportat până acum peste 300 de decese.

"Continuăm cu seria sporturilor în vremea coronavirusului. Aici ne antrenăm pentru Campionatul Mondial de tenis la fereastră", au scris tinerii pe Twitter.

O tânără a găsit modalitatea perfectă de a nu se plictisi în carantină: se antrenează alături de căţeluşul ei.

Şi personalităţile din lumea sportului s-au adaptat carantinei şi au început să se antreneze acasă.

Lucas Vazquez, jucătorul celor de la Real Madrid, a distribuit un videoclip în care se antrenează alături de fiul lui.

Jucătorul lui Arsenal, Shkodran Mustafi a distribuit un filmuleţ în care se joacă cu mingea alături de copiii lui.

Dries Mertens, atacantul lui Napoli, se antrenează ridicând o sticlă uriaşă de vin. Fotbalistul a încărcat videoclipul şi i-a ataşat descrierea: „Cel mai bun sfat al meu în viaţă: puţin vin este soluţia la o mulţime de probleme”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici