VIDEO: Tenis pe geamul apartamentului. Cum reuşesc unii spanioli să scape de plictiseala carantinei

  • Spania a ajuns la peste 300 de morţi din cauza pandemiei de coronavirus
  • Ibericii se află în carantină şi cei mai mulţi preferă să rămână în siguranţa propriei locuinţe
  • Pentru a scăpa de plictiseală, doi spanioli au jucat tenis de la geamul apartamentelor
496 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Tenis pe geamul apartamentului. Cum reuşesc unii spanioli să scape de plictiseala carantinei

VIDEO: Tenis pe geamul apartamentului. Cum reuşesc unii spanioli să scape de plictiseala carantinei

Doi tineri spanioli au apelat la o metodă cu totul inedită pentru a face faţă plictiselii pricinuite de carantină. Spania se confruntă cu pandemia de coronavirus şi a raportat până acum peste 300 de decese.
 
"Continuăm cu seria sporturilor în vremea coronavirusului. Aici ne antrenăm pentru Campionatul Mondial de tenis la fereastră", au scris tinerii pe Twitter.
 
Clipul lor a fost preluat şi de contul oficial al ATP.
 
BERNARD TOMIC, ÎN CARANTINĂ
 
Astăzi, tenismenul australian Bernard Tomic (27 de ani) a anunţat că se află în izolare, el prezentând simptome ale coronavirusului. Acesta a spus că suspectează că ar fi putut contacta virusul săptămâna trecută, când a călătorit de la Mexico City la Monterrey.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici