VIDEO Turneul de la Roland Garros 2021. Ana Bogdan avansează în turul doi, unde o va întâlni pe Naomi Osaka

  • Ana Bogdan a trecut în turul doi al turneului de la Roland Garros
  • Ea a învins-o fără drept de apel pe italianca Elisabetta Cocciaretto
  • Ana Bogdan va primi 84 de mii € şi 70 de puncte WTA pentru performanţă
412 afișări
Imaginea articolului VIDEO Turneul de la Roland Garros 2021. Ana Bogdan avansează în turul doi, unde o va întâlni pe Naomi Osaka

Turneul de la Roland Garros. Ana Bogdan avansează în turul doi, când o va întâlni pe Naomi Osaka

Ana Bogdan s-a calificat în turul doi al turneului de la Roland Garros. Românca a învins-o pe italianca Elisabetta Cocciaretto, scor 6-1, 6-3. 

Spectatorii s-au înghesuit să vadă meciurile primei zile de la Roland Garros. Doar 5.400 de norocoşi pe zi vor putea asista la partide. Şi la victoria Anei au asistat oameni în tribună, chiar dacă a ajucat pe un teren mai mic.

Cealaltă româncă intrată în turneu dumincă, Patricia Ţig, a pierdut în faţa numărului 2 mondial, Naomi Osaka. Patricia a fost învinsă în două seturi, scor 6-4, 7-6. Osaka va juca în turul secund chiar cu Ana Bogdan.

VIDEO. Rezumatul meciului Ana Bogdan - Elisabetta Cocciaretto 6-1, 6-3, pus la dispoziţia Mediafax de către Eurosport

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici