Videoclip viral. Inter Milano, ironizată de Juventus pe reţelele de socializare, după eşecul din meciul direct

Inter Milano a pierdut meciul cu marea rivală Juventus Torino, duminică, scor 1-2, în etapa a şaptea din Serie A, iar la finalul partidei a fost ironizată de adversară pe reţelele de socializare.

223 afișări
Imaginea articolului Videoclip viral. Inter Milano, ironizată de Juventus pe reţelele de socializare, după eşecul din meciul direct

Videoclip viral. Inter Milano, ironizată de Juventus pe reţelele de socializare, după eşecul din meciul direct

La aproximativ o oră după încheierea partidei de pe Stadionul "Giuseppe Meazza", pe contul de Facebook al lui Juventus a apărut un clip video cu titlul "Oops! We did it again" (n.r. - Ups! Am comis-o din nou!). În materialul publicat au apărut suporteri ai lui Juventus care reacţionează la victoria cu Inter, dar şi imagini cu goluri mai vechi înscrise de torinezi în poarta celor de la Inter.

Materialul VIDEO poate fi văzut AICI

Mesajul lui Juventus vine ca o replică pentru suporterii lui Inter din "Curva Nord", care, la precedentul meci direct oficial, din aprilie 2019, scor 1-1, au realizat o scenografie în care apăreau trofeul Ligii Campionilor şi mesajele "Aţi comis-o din nou" şi "Aţi pierdut". Suporterii din Milano făceau referire la eliminarea prematură a lui Juventus din Liga Campionilor, care avusese loc cu câteva zile înainte, scor 2-3, la general, contra lui Ajax Amsterdam, în sferturile de finală.

Juventus s-a impus pe terenul rivalei Inter Milano, duminică seara, scor 2-1, în etapa a şaptea din Serie A. În urma acestui rezultat, Inter Milano a înregistrat primul eşec din actualul sezon, după şase victorii consecutive. De asemenea, Antonio Conte s-a văzut înfrânt de formaţia la care a petrecut trei sezoane, iar echipa sa a coborât pe locul secund, cu 18 puncte. De partea cealaltă, Juventus a rămas neînvinsă şi a urcat pe primul loc în Italia, având 19 puncte acumulate în primele şase runde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici