Viitorul a învins Sepsi în Liga 1 şi a ajuns la cinci victorii consecutive / Hagi: Mi-a fost teamă de acest meci, pentru că am venit după un meci mare cu Dinamo

Campioana en-titre, FC Viitorul, s-a impus sâmbătă în partida cu nou-promovata Sepsi OSK, scor 3-0, ajungând la cinci victorii consecutive.

511 afișări
Imaginea articolului Viitorul a învins Sepsi în Liga 1 şi a ajuns la cinci victorii consecutive / Hagi: Mi-a fost teamă de acest meci, pentru că am venit după un meci mare cu Dinamo

Viitorul a învins Sepsi în Liga 1 şi a ajuns la cinci victorii consecutive

După 3-0 cu Sepsi OSK, Gigă Hagi a vorbit despre starea de spirit a echipei.

Viitorul s-a impus, scor 3-0, acasă, în faţa nou-promovatei Sepsi OSK prin reuşitele lui Vînă, Hodorogea şi autogolul lui Dumbravă.

Hagi a recunoscut că s-a temut de acest meci, în condiţiile în care echipa a venit după victoria de necrezut din "Groapă", scor 4-0: "Mi-a fost teamă de acest meci, pentru că am venit după un meci mare cu Dinamo. Jucătorii trebuiau să fie concentraţi, să aibă acelaşi nivel, de asta am şi fost agitat. Am avut răbdare, a fost un nivel bun, dar până la urmă calitatea jucătorilor a făcut diferenţa. Câştigăm, marcăm, jucătorii se simt bine între ei şi sunt fericiţi", a declarat antrenorul la DigiSport.

Hagi a explicat şi perioada mai puţin fastă a echipei de la începutul sezonului, atunci când Viitorul a pierdut calificările în Liga Campionilor şi Europa League: "Cred că noi schimbăm mult jucătorii în perioada de vară şi până ajungi la sincronizări durează vreo 2-3 luni".

Au marcat: Dumbravă-aut. 20', Hodorogea 40', Vână 77'.

1-0: Dumbravă deviază în poartă un şut al lui Eric din interiorul careului. Fejer a sărit în dreapta, iar mingea s-a scurs în partea stângă.

2-0: Hodorogea majorează diferenţa, cu o lovitură de cap din câţiva metri. Fundaşul a reluat iniţial în transversală, după care a revenit şi a punctat pentru 2-0.

3-0: Vână îl execută pe Fejer după o acţiune pornită de la Băluţă, continuată de Dani Lopez, Eric, Mâţan şi finalizată de jucătorul intrat la pauză, în locul lui Chiţu.

Viitorul: Rîmniceanu - D. Lopez, Hodorogea, Ţîru, De Nooijer (Mâţan 67') - Cicâldău, Mladen (T. Băluţă 74'), Ganea - Eric, Ţucudean, Chiţu (Vână 46'). Antrenor: Gică Hagi.

Sepsi: Fejer - Dumbravă, Dima, Damian, Grecu (Răduţoiu 46') - Petrovikj, Burlacu (Ursu 39') - Fulop, C. Herea (Astafei 84'), P. Petre - Nikolic. Antrenor: Sandor Nagy.

Cartonaşe galbene: - / Burlacu 22', Fejer 55', Dima 58'.

Arbitri: Adrian Comănescu (central), Valentin Avram şi Marius Marchidanu (asistenţi), Andrei Chivulete (rezervă).

Observatori: Cristian Nica (CCA) şi Marcel Vasile (LPF).

Stadion: "Central" - Ovidiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici