Viitorul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Ruben de la Barrera

Viitorul Constanţa a anunţat luni că a întrerupt, de comun acord, contractul cu antrenorul Ruben de la Barrera.

224 afișări
Imaginea articolului Viitorul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Ruben de la Barrera

„FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera”, se arată într-un comunicat al clubului.

Reprezentanţii clubului le-au mulţimit membrilor staff-ului pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020.

Conform comunicatului, clubul va anunţa în scurt timp componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formaţiei Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 - noiembrie 2019, precum şi antrenor secund la Real Sociedad.

Viitorul Constanţa anunţa în august 2020 că Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici