Viitorul - FCSB 1-1, în runda a şasea a play-off-ului din Liga I Betano

Viitorul şi FCSB au remizat, scor 1-1, în runda a şasea a play-off-ului din Liga I Betano.

236 afișări
Imaginea articolului Viitorul - FCSB 1-1, în runda a şasea a play-off-ului din Liga I Betano

Viitorul - FCSB 1-1, în runda a şasea a play-off-ului din Liga I Betano

Romario Benzar a lăsat-o pe FCSB în zece oameni, după ce a fost eliminat pentru al doilea galben. Gnohere, proaspăt introdus, a înscris în minutul 68 după o fază în care a plecat de al limita ofsaidului. Vlad Achim a fost eliminat şi el în minutul 75, însă Ianis Hagi a punctat pentru Viitorul cinci minute mai târziu.

S-a terminat 1-1, iar FCSB îşi diminuează şansele la câştigarea titlului. Echipa lui Teja e pe 2, cu 36 de puncte, la cinci lungimi în spatele liderului CFR. De partea cealaltă, Viitorul e pe 4, cu 30 de puncte.

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer (57' Boboc)- A. Ciobanu, Achim, Vînă - I. Hagi (c), Calcan, G. Ganea (46' Drăguş)

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, Planic, Jr. Morais - Nedelcu, L. Filip (c) - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (51' Teixeira) - Hora (56' Gnohere)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici