Viitorul joacă cu Astra Giurgiu în etapa a zecea a Ligii I Betano

În etapa a zecea a Ligii I Betano, Viitorul lui Hagi o aşteaptă acasă pe Astra Giurgiu. Astăzi (n.red. - 30 septembrie), de la ora 18:00, la Ovidiu, constănţenii ştiu ce au de făcut. La conferinţa de presă susţinută înaintea partidei, "Regele" a transmis un mesaj clar echipei sale.

259 afișări
Imaginea articolului Viitorul joacă cu Astra Giurgiu în etapa a zecea a Ligii I Betano

Viitorul joacă cu Astra Giurgiu în etapa a zecea a Ligii I Betano

"Astra este o echipă periculoasă care stă bine în teren şi ştie să atace. Trebuie să fim echilibraţi atât ofensiv, cât şi defensiv. Ofensiv să-i desfacem, să avem capacitatea asta, să ne impunem, să avem mingea şi să încercăm să avem ocazii foarte multe. Fără minge trebuie să fim imediat reactivi, să reacţionăm, să fim rapizi, să nu le dăm timp şi spaţiu să gândească prea mult.

Sunt 3 puncte importante pentru noi, vrem să facem un meci bun, să-l câştigăm", a spus Hagi înaintea meciului cu Astra.

Viitorul a adunat 13 puncte în cele 9 etape jucate şi a înregistrat 4 victorii, 4 înfrângeri şi o remiză. În clasament este pe locul 8, la 4 puncte distanţă de adversa de astăzi, Astra, care se află pe poziţia secundă în Liga I Betano. Giurgiuvenii au 17 puncte, la o lungime distanţă de liderul campionatului, FCSB.
Echipa pregătită de Mulţescu nu are niciun eşec în actuala ediţie, are 4 victorii şi 5 remize.

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au întâlnit de 4 ori, de două ori în sezonul regulat şi de tot atâtea ori în playoff. În prima jumătate a campionatului Astra a câştigat pe teren propriu, iar la Ovidiu a meciul s-a încheiat la egalitate, în timp ce în playoff, Viitorul a câştigat în deplasare, iar la Ovidiu s-a repetat scorul, 1-1.

Atât Astra, cât şi Viitorul s-au calificat în această săptămână în optimile Cupei României. Viitorul a eliminat-o pe Concordia Chiajna după ce s-a impus cu 3-0, iar Astra a aplicat o înfrângere drastică echipei din Liga a II-a Luceafărul Oradea, 5-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici