Viitorul motorsportului este asigurat. La doar 10 ani, Albert Sandu este un pilot de karting experimentat

  • Albert a avut deja 9 curse anul acesta şi plănuieşte să mai participe la încă 3
  • Kartul cu care merge Albert atinge viteze de până la 110 km/h
  • Un kart de curse costă în medie 3000 de euro
189 afișări
Imaginea articolului Viitorul motorsportului este asigurat. La doar 10 ani, Albert Sandu este un pilot de karting experimentat

La doar 10 ani, Albert Sandu conduce karturile mai bine decât mulţi şoferi cu experienţă. Pilotează de doar 3 ani, iar în primul său an a ajuns campion naţional la clasa micro. Acum Albert reprezintă România la Rok Cup în Italia în cadrul echipei Real Racing. El ştie ce beneficii aduce practicarea unui sport şi sfătuieşte pe toată lumea să încerce să dea o tură pe circuit.

Albert Sandu, pilot: Este o pasiune care îmi place foarte foarte mult şi o fac cu plăcere. Recomand tuturor copiilor, chiar şi adulţilor să facă acest sport pentru că te disciplinează, îţi formezi nişte reflexe, te distrezi, conduci un kart, e foarte tare sportul.

În ciuda vitezei de peste 100 km/h cu care pilotează Albert, sportul e unul foarte sigur. Ne-o spune chiar instructorul său, care îl şi compară pe puşti cu nume grele din Formula 1.

Cosmin Radu, instructor/mecanic: Riscurile sunt foarte foarte mici la karting pentru că ai echipamentul şi kartul e făcut să te protejeze. Datorită evoluţiei lui, îl putem compara cu Hamilton, care este şi idolul lui şi s-a inspirat mult din cariera lui.

Albert Sandu, pilot: Ayrton Senna este preferatul meu, m-a inspirat foarte mult şi din anii aceştia este Lewis Hamilton.

Cu Hamilton s-a şi luat deja la întrecere. Nu pe circuit, ci la pian. Pe lângă performanţele de la volan, Albert uimeşte şi prin aptitudinile sale muzicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici