Viitorul Pandurii Târgu Jiu este cea de a doua semifinalistă a Cupei României

Echipa de divizie secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a calificat miercuri seara în semifinala Cupei României la fotbal, după ce a învins în sferturile de finală pe Universitatea Cluj cu 3-1.

316 afișări
Imaginea articolului Viitorul Pandurii Târgu Jiu este cea de a doua semifinalistă a Cupei României

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cea de a doua echipă calificată în semfinalele Cupei României la fotbal a fost decisă miercuri seara în partida care a opus două divizionare secunde, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj.

Oltenii s-au impus la capătul unui meci dramatic, în care clujenii au deschis scorul la prima fază de joc, prin israelianul Ida Golan, după care au cedat iniţiativa. „Pandurii” au bifat cele mai importante faze ale primei reprize, dar au egalat abia după pauză, în minutul 69, din lovitură de pedeapsă, executată impecabil de Ţegle.

După 5 minute, U Cluj a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Luchin, care a cântărit decisiv, gorjenii preluând conducerea prin golul marcat de Paraschiv, în minutul 77. Acelaşi Paraschiv a dat lovitura de graţie în minutul 86, cu un şut din interiorul careului.

S-a încheiat 3-1 pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu, care se califică astfel în semifinalele competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici