Viitorul şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate primul meci oficial din 2019, scor 0-0

Pe stadionul de la Ovidiu, sub privirile selecţionerului Cosmin Contra, Viitorul lui Hagi şi Craiova lui Devis Mangia s-au jucat cu ocaziile, dar nu au reuşit să marcheze niciun gol.

106 afișări
Imaginea articolului Viitorul şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate primul meci oficial din 2019, scor 0-0

Viitorul şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate primul meci oficial din 2019, scor 0-0

Oltenii au avut o şansă în plus să se desprindă în clasament, au primit un penalty în minutul 30, pe care însă nu l-au transformat. Cele două formaţii au încheiat la egalitate partida din etapa cu numărul 22, scor 0-0, iar Universitatea Craiova ocupă locul al treilea în clasament cu 39 de puncte, în timp ce Viitorul este pe patru, cu 34 de puncte.

"Sunt mulţumit de rezultat, de efort, de dăruire. Am întâlnit un adversar puternic, cu un antrenor bun. Am încercat să schimbăm, să ne surprindem unul pe celălalt. A fost un meci frumos", a spus Hagi, la finalul meciului, la Digi Sport.

Dacă din echipa lui Mangia a lipsit Alexandru Mitriţă, cel care a plecat în America să se alăture grupării din MLS, New York City, la echipa "Regelui" a revenit Tudor Băluţă, jucătorul care s-a transferat la formaţia din Premier League, Brighton, dar care va juca alături de constănţeni până la finalul sezonului.

"Băluţă a făcut un meci extraordinar, inteligent, a avut plasamet, creşte în fiecare zi. Poate ajunge mare. Nu îmi fac probleme că se va gândi doar la viitor", a mai spus Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici