Vila din Torino în care a locuit Ronaldo îşi caută noi chiriaşi

  • Locuinţa revine pe piaţa imobiliară, după ce a fost părăsită de starul portughez, plecat în Anglia.
  • Vila are 1000 de metri pătraţi cu spa şi un element distinctiv: designul lui Spiderman
  • Reşedinţa de lux din centrul oraşului Torino caută noi chiriaşi, după ce CR7 şi familia lui au stat acolo timp de 3 ani.
486 afișări
Imaginea articolului Vila din Torino în care a locuit Ronaldo îşi caută noi chiriaşi

Vila lui Cristiano Ronaldo din Torino caută un nou chiriaş, în timp ce Juventus caută pe cine poate garanta acele 101 goluri marcate de CR7 în perioada de trei ani petrecută la Juventus.

Anunţul a apărut pe site-ul companiei Logo Immobiliare, binecunoscută fotbaliştilor care caută cazare. Cu 37 de fotografii pentru a ilustra încăperile somptuoase şi contemporane în care a locuit până la sfârşitul lunii august campionul portughez.

Vila, protejata de gard viu şi de camere, are o privelişte de neegalat asupra oraşului. Compania imobiliară asigură inevitabil o „negociere confidenţială”, fără însă a intra în detaliile privind chiria lunare.

Vila este „pe patru etaje şi se oferă parţial mobilată”.

Cei 1.000 de metri pătraţi ai casei de lux, cu 300 de metri pătraţi de grădină, a putut fi văzută de numeroasele postări publicate pe reţelele de socializare de Cristiano şi de partenera lui, Georgina Rodriguez.

La parter se afla un spa, cu saună, baie turcească si piscină interioară, dar şi o cameră cu baie pentru oaspeti. Toate cu vedere la gazonul englezesc îngrădit pentru a crea acea zonă de joacă, în care CR7 şi copiii s-au distrat. În dormitorul lor, un Om Păianjen desenat pe perete iese în evidenţă.

Primul etaj este cel al bucătăriei, cu un living mare şi sufragerie. Există însă şi un dormitor, cu baie. La etajul doi se află două dormitoare, cu băi şi zonă principală mare cu dormitor, baie şi dressing.

La ultimul etaj, un alt apartament mare. Proprietatea include un garaj (cu lift interior), unde Ronaldo şi-a parcat super-maşinile, dar şi alte două apartamente la parter.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici