Villarreal - Barcelona 4-4, în campionatul Spaniei

Presa internaţională e la picioarele Barcelonei după revenirea senazaţională din meciul cu Villarreal, din deplasare. Catalanii au condus cu 2-0, dar în minutul 90 scorul arăta un rezultat incredibil! 4-2 pentru gazde.

203 afișări
Imaginea articolului Villarreal - Barcelona 4-4, în campionatul Spaniei

Villarreal - Barcelona 4-4, în campionatul Spaniei

Când fanii se resemnaseră şi se obişnuiseră cu ideea unei înfrângeri, au ieşit la rampă Messi şi Suarez, iar meciul s-a terminat 4-4. Reacţia presei internaţionale nu a întârziat să apară şi i-a ridicat în slăvi pe catalani:

”O revenire senzaţională pentru Barcelona. Ce meci!”, ”Messi şi Suarez au făcut show pentru liderul Spaniei”, ”Căpitanul a salvat situaţia din nou!”, ”Suarez salvează un punct în ultimele secvenţe”, sunt doar câteva din titlurile cu care deschid marile site-uri ziua.

Egalul o menţine pe Barcelona pe primul loc în Primera Division, 70 de puncte, la 8 lungimi de pricipala urmăritoare Atletico Madrid. Podiumul este încheiat de Real Madrid, 57 de puncte, care are însă un meci în minus.

În etapa următoare, Barcelona primeşte vizita celor de la Atletico Madrid. Partida este programată sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici