Vin englezii după Dennis Man. Poate fi cel mai scump jucator vândut vreodată în România

  • FCSB s-a calificat în finala Cupei României după 1-0 cu Dinamo
  • Dennis Man, cel care a ratat mai multe ocazii cu Dinamo, este urmărit de cei de la Norwich
  • FCSB cere 15 milioane de euro, ceea ce ar însemna un nou record pentru un jucător transferat din România
1499 afișări
Imaginea articolului Vin englezii după Dennis Man. Poate fi cel mai scump jucator vândut vreodată în România

Vin englezii după Dennis Man. Poate fi cel mai scump jucator vândut vreodată în România

La 21 de ani, Dennis Man poate prinde un transfer în Premier League. Jucătorul celor de la FCSB a intrat în atenţia clubului din Premier League, Norwich City. Sheffield United este un alt club din prima ligă engleză care se interesează de Man.
 
Cei de la FCSB au anunţat miercuri seară că mutarea este "60% rezolvată". Man tocmai jucase împotriva celor de la Dinamo în semifinalele Cupei României. FCSB s-a calificat după 4-0 la general.
 
Dacă se face transferul lui Man în Premier League pentru suma cerută de FCSB, acesta va deveni cel mai scump jucător transferat vreodată din România. Pe primele 2 poziţii sunt alţi jucători plecaţi de la FCSB.
 
Topul celor mai scumpi jucători transferaţi din România:
1. Nicolae Stanciu - de la FCSB la Anderlecht - 9.8 milioane de euro
2. Vlad Chiricheş - de la FCSB la Tottenham - 9.5 milioane de euro
3. Alexandru Mitriţă - de la Craiova la New York City FC) - 7.5 milioane de euro
 
Dintre fotbaliştii români, doar Mutu şi Chivu au costat mai mult când au plecat de la Parma, respectiv Ajax. Man a admis după meciul cu Dinamo că speră la transfer: "Dacă Dumnezeu mă ţine sănătos şi voi reuşi să mă transfer, va fi bine. Mi-ar trebui un timp de acomodare în orice campionat, aşa cum ne-ar trebui tuturor fotbaliştilor din România. Eu încerc să mă pregătesc de la un antrenament la altul cât mai bine, iar când fac pasul în altă parte, sper să joc la fel de bine".
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici