VIOLENŢE la meciul ROMÂNIA-UNGARIA: Bătaie între două grupuri de suporteri români, la Arena Naţională

Două grupuri de suporteri români s-au bătut, vineri seară, în peluză, la Arena Naţională, înainte de începerea meciului România - Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

1398 afișări
Imaginea articolului VIOLENŢE la meciul ROMÂNIA-UNGARIA: Bătaie între două grupuri de suporteri români, la Arena Naţională

VIOLENŢE la meciul ROMÂNIA-UNGARIA: Bătaie între două grupuri de suporteri români, la Arena Naţională (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Incidentele au avut loc la inelul 1 al peluzei suporterilor români, atrăgându-le atenţia şi jucătorilor celor două echipe, care înainte să intre în tunelul ce duce la vestiare, după încălzire, s-au oprit şi s-au uitat la fanii care se băteau.

Jandarmii au intervenit pentru calmarea spiritelor.

Cu aproximativ o oră înainte de meci, suporterii unguri de la peluza dinspre strada Pierre de Coubertain a Arenei Naţionale au încercat să treacă de cordonul de securitate şi să pătrundă la Tribuna 1, forţele de ordine fiind nevoite să intervină şi atunci. Fanii unguri au încercat să rupă cordonul de garduri din sectorul în care se aflau şi să vină spre suporterii de la Tribuna I. Fanii au aruncat petarde şi jandarmii au intervenit, obligându-i să se retragă la locurile lor. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene şi bastoane şi au format un cordon în jurul fanilor unguri.

Vineri după-amiază, jandarmii au fost nevoiţi să recurgă la gaze lacrimogene şi în Gara de Nord, după o serie de incidente provocate de suporterii unguri veniţi la Bucureşti pentru a asista la meciul România - Ungaria.

Incidente violente în care au fost implicaţi suporteri maghiari au avut loc, tot vineri după-amiază, şi în Centrul Istoric. Suporterii au aruncat cu sticle şi pietre, jandarmii intervenind, şi atunci, cu gaze lacrimogene, pentru evacuarea acestora.

Meciul de fotbal România-Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, începe la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici