Viorel Cataramă: Dacă lucrurile vor merge bine, voi prelua clubul Dinamo în cel mai scurt timp

Omul de afaceri Viorel Cataramă este foarte interesat de achiziţia pachetului majoritar de acţiuni din cadrul clubului Dinamo Bucureşti. Acesta a intrat deja în negocieri cu actualul patron, Ionuţ Negoiţă, iar discuţiile vor continua în cursul săptămânii următoare.

288 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă: Dacă lucrurile vor merge bine, voi prelua clubul Dinamo în cel mai scurt timp

Viorel Cataramă: Dacă lucrurile vor merge bine, voi prelua clubul Dinamo în cel mai scurt timp

Viorel Cataramă a declarat că sunt şanse mari să ajungă la un numitor comun cu Negoiţă, iar un anunţ oficial urmează să fie făcut în zilele următoare. „M-am întâlnit cu domnul Negoiţă şi am avut o primă rundă de negocieri. Aceste discuţii vor continua şi probabil că marţi (n.r. 5 noiembrie) vom avea o nouă rundă de negocieri. Dacă toate lucrurile vor merge bine, am putea ajunge la un acord în scurt timp”, a declarat Viorel Cataramă pentru site-ul fanatik.ro. Omul de afaceri vrea să introducă echipa la bursă. Din spusele sale, acest lucru s-ar putea întâmpla în cel mult un an din momentul în care o să devină acţionar majoritar.

Clubul din Bucureşti este de vânzare de doi ani, dar până în acest moment, chiar dacă mai mulţi oameni de afaceri şi-au arătat intenţia de a cumpăra entitatea, nu s-a ajuns la un consens. Negoiţă a precizat că oamenii interesaţi sunt nevoiţi ca la început să aducă jumătate de milion de euro, pentru a „stinge” datoriile scadente. În total, datoriile clubului se ridică la 1.8 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici