Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea, după ce l-a învins pe americanul Shannon Briggs la puncte (120-107, 120-107, 120-105), în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Hamburg.

49 afișări
Imaginea articolului Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Klitschko, în vârstă de 39 de ani, şi-a apărat pentru a cincea oară titlul câştigat în octombrie 2008, reuşind a 41-a victorie din carieră, din care 38 înainte de limită.

La rândul său, Briggs a înregistrat a şasea înfrângere în 58 de meciuri.

Vitali (WBC) şi fratele său Vladimir (IBF, WBO) deţin în prezent trei din principalele titluri ale categoriei regină. Celor doi le lipseşte doar centura WBA, deţinută de britanicul David Haye.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici