Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul la categoria grea în versiunea WBC, după ce l-a învins, sâmbătă seară, la Wroclaw, prin inferioritatea adversarului în repriza a zecea, pe polonezul Tomasz Adamek.

122 afișări
Imaginea articolului Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Vitali Klitschko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Klitschko, în vârstă de 40 de ani, a obţinut a 43-a victorie din cariera de profesionist şi şi-a apărat pentru a şaptea oară centura.

Vitali Klitschko a cucerit centura de campion la categoria grea în versiunea WBC în 2008, după ce l-a învins pe nigerianul Samuel Peter.

Fratele lui Vitali Klitschko, Wladimir, deţine celelalte trei centuri ale categoriei grea, în versiunile WBO, WBA şi IBF. Este prima familie din istoria boxului care deţine toate titlurile la o categorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici