Vlad Alexandru Răpişcă, noul administrator special al clubului Oţelul Galaţi

Inginerul constructor Vlad Alexandru Răpişcă, care a jucat fotbal la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Naţional, a fost numit, luni, în funcţia de administrator special al clubului Oţelul Galaţi, informează site-ul oficial al grupării din Liga I.

230 afișări
Imaginea articolului Vlad Alexandru Răpişcă, noul administrator special al clubului Oţelul Galaţi

Vlad Alexandru Răpişcă, noul administrator special al clubului Oţelul Galaţi (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"Obiectivele pe care mi le-am asumat ca administrator special al FC Oţelul Galaţi sunt salvarea de la retrogradare şi redresarea financiară a clubului, implicit ieşirea din insolvenţă. În plan sportiv, suntem în discuţii cu Ovidiu Burcă pentru a prelua managementul sportiv, alături de Andrei Rusu. În plan financiar, avem discuţii cu diverşi sponsori şi posibili noi investitori şi încercăm să definitivăm un plan de redresare", a declarat Răpişcă în cadrul unei conferinţe de presă.

TITLURILE ZILEI

Vlad Alexandru Răpişcă, în vârstă de 38 de ani, este inginer constructor şi, până în prezent, a deţinut funcţia de Business Development Manager în cadrul TNG Real Estate Management. Răpişcă lucrează în cadrul Grupului din aprilie 2010. În trecut, el a deţinut funcţii de director tehnic, director de dezvoltare sau administrator la mai multe companii din Bucureşti.

Răpişcă îl înlocuieşte pe Lucian Ciofoaia, care şi-a anunţat demisia sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici