Vlad Chiricheş, eroul serii în Serie A: căpitanul naţionalei l-a enervat pe Cristiano Ronaldo. Jurnaliştii italeni l-au lăudat

  • Vlad Chiricheş a fost eroul serii în Serie A. Căpitanul naţionalei a fost unul dintre ”actorii” principali în faţa lui Juventus.
  • Juventus a făcut un nou pas greşit, al treilea la rând, după 3-3 cu Sassuolo.
  • Chiricheş a primit o notă mai mare decât Cristiano Ronaldo.
4554 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş, eroul serii în Serie A: căpitanul naţionalei l-a enervat pe Cristiano Ronaldo. Jurnaliştii italeni l-au lăudat

sursa foto: profimedia

Vlad Chiricheş a fost eroul serii în Serie A. Căpitanul naţionalei a fost unul dintre ”actorii” principali în faţa lui Juventus.
 
Juventus a făcut un nou pas greşit, al treilea la rând, după 3-3 cu Sassuolo. Liderul din Serie A a deschis repede scorul prin Danilo, minutul 5, iar Higuain a majorat diferenţa pentru Juventus 7 minute mai târziu.
 
Sassuolo, la care Vlad Chiricheş a fost titular, a marcat până la pauză prin Djuricic (min.29). Berardi (min.51) şi Caputo (min.54) au adus-o pe Sassuolo în avantaj, iar Sandro a stabilit scorul final în minutul 64.
 
Vlad Chiricheş s-a făcut remarcat în apărarea lui Sassuolo, fundaşul român reuşind să blocheze multe dintre atacurile lui Juventus. O fază emblematică în acest sens s-a petrecut în minutele de prelungire ale primei reprize când Chiricheş a blocat un şut periculos al lui Cristiano Ronaldo. Starul lui Juventus a fost atât de dezamăgit de intervenţia românului încât nu şi-a putut ascunde frustrarea şi supărarea şi şi-a pus mâinile în cap.
 
Prestaţia lui Vlad Chiricheş a fost lăudată şi de jurnaliştii italieni care i-au acordat nota 6,5 - cea mai mare notă dintre fundaşii lui Sassuolo. Cristiano Ronaldo a fost notat doar cu 5.
 
"A făcut un joc complex şi şi-a arătat importanţa la două situaţii periculoase: una cu Higuain, iar alta cu Ronaldo, când a avut loc cea mai bună fază de joc a lui Juventus", au scris jurnaliştii de la Gazzetta Dello Sport.
 
În urma acestui rezultat, din etapa a 33-a, Juventus are 77 de puncte şi este lider în Serie A, la 7 puncte în faţa urmăritoarei Atalanta. De partea cealaltă, Sassuolo se află pe locul 8, cu 47 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici