Vlad Chiricheş i-a salutat pe fani îmbrăcat în tricoul lui Napoli

Fundaşul Vlad Chiricheş i-a salutat pe fani îmbrăcat în tricoul echipei SSC Napoli la baza de pregătire a formaţiei italiene de la Dimaro, a anunţat, miercuri, Gazzetta dello Sport.

185 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş i-a salutat pe fani îmbrăcat în tricoul lui Napoli

Vlad Chiriches (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiricheş urmează să efectueze vizita medicală şi apoi va semna un contract pe patru ani cu gruparea italiană. Napoli va plăti aproximativ şase milioane de euro pentru internaţionalul român în vârstă de 26 de ani.

Vlad Chiricheş a fost achiziţionat de Tottenham de la Steaua Bucureşti, în vara anului 2013, contra sumei de 9,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici