Vlad Rusu şi Cristian Tănase, în lotul Stelei pentru meciul cu Twente

Atacantul echipei Steaua II, Vlad Rusu, şi mijlocaşul Cristian Tănase, care s-a accidentat în partida cu FC Braşov, au fost incluşi de antrenorul Mihai Stoichiţă în lotul formaţiei Steaua pentru meciul cu Twente Enschede şi fac deplasarea alături de ceilalţi jucători "roş-albaştri" în Olanda.

63 afișări
Imaginea articolului Vlad Rusu şi Cristian Tănase, în lotul Stelei pentru meciul cu Twente

Cristian Tănase (Imagine: Mediafax Foto)

Mijlocaşul Cristian Tănase s-a accidentat în partida de campionat, de duminică, în compania echipei FC Braşov, când a intrat la pauză pentru stelişti şi a fost înlocuit după 18 minute.

Din lotul deplasat de Steaua pentru meciul cu Twente lipsesc jucătorii accidentaţi Răzvan Ochiroşii, Pawel Golanski şi Ovidiu Petre. Fundaşul nigerian Ifeanyi Emeghara, revenit după o accidentare, nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică şi nu face parte din lotul Stelei pentru meciul cu Twente.

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că nu se teme de eventualele pagube pe care le-ar putea produce suporterii "roş-albaştri" în Olanda pentru că gruparea din Bulevardul Ghencea a anunţat deja că nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru fani. "Suntem conştienţi că va fi un meci greu. Nu mă tem de suporteri. Noi nu avem nicio responsabilitate pentru ei, am anunţat deja acest lucru oficialităţilor", a spus Argăseală pe aeroportul Henri Coandă.

Delegaţia echipei Steaua, din care a făcut parte managerul general Basarab Panduru şi preşedintele Valeriu Argăseală, a plecat, miercuri dimineaţă, cu un avion charter, spre Munster, Germania, de unde se va deplasa apoi la Enschede, pentru a susţine al doilea meci din grupa H a Ligii Europa.

Steaua are programată conferinţa de presă în Olanda miercuri, de la ora 17.00, la stadionul De Grolsch Veste. Antrenamentul oficial pentru partida cu Twente va avea loc pe acelaşi stadion, de la ora 20.00.

Steaua întâlneşte, joi, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia olandeză Twente Enschede, în cea de-a doua partidă pe care o susţine în grupa H a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici