Vladimir Arnautovici, antrenorul echipei CSU Ploieşti, a încetat din viaţă la 43 de ani

Vladimir Arnautovici, antrenorul campioanei CSU Ploieşti, a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 06.00, într-o clinică din Belgrad, a anunţat site-ul clubului ploieştean.

1979 afișări
Imaginea articolului Vladimir Arnautovici, antrenorul echipei CSU Ploieşti, a încetat din viaţă la 43 de ani

Vladimir Arnautovici, antrenorul echipei CSU Ploieşti, a încetat din viaţă la 43 de ani (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Diagnosticat cu cancer la ficat, în luna februarie a acestui an, Arnautovici a pierdut, astăzi, lupta cu viaţa, la capătul unei îndelungate suferinţe", a scris site-ul menţionat.

Din postura de jucător şi antrenor al prahovenilor, Vladimir Arnautovici a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi o Supercupă, conducând, totodată, echipa ploieşteană către cel mai de succes sezon european din istorie, prin atingerea fazei "Last 32", în EuroCup.

"Familia CSU Asesoft deplânge trecerea în nefiinţă a părintelului Vladimir Arnautovici şi este alături de familia îndoliată, în aceste momente teribile! Odihneşte-te în pace, Dado! Promitem că nu vă vom dezamăgi, îngerilor, Toni, Nikola, Andrei şi Dado!", a notat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici