Voleibalistele din naţionala României au defilat în meciul cu Azerbaidjan, din Golden League

  • După 3-2 cu Franţa, naţionala noastră s-a impus sâmbătă cu 3-0.
  • Lider în clasament este Spania, urmată de România.
  • Duminică este programat jocul dintre tricolore şi iberice.
88 afișări
Imaginea articolului Voleibalistele din naţionala României au defilat în meciul cu Azerbaidjan, din Golden League

Fetele noastre, la mare înălţime

Naţionala feminină de volei a României a învins facil echipa Azerbaidjanului, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-13, 25-11), sâmbătă, în Grupa A a competiţiei Golden League, în BT Arena din Cluj-Napoca.

Tricolorele au obţinut succesul în doar 58 de minute.

Alexia Căruţaşu a fost cea mai bună jucătoare a echipei noastre, cu 21 de puncte, susţinută de Rodica Buterez, 10 puncte.

Au arbitrat bulgarul Ilian Gheorghiev şi sârbul Predrag Balandzic.

În alt meci, Spania a dispus de Franţa cu 3-1 (25-18, 22-25, 25-18, 25-23).

Spania ocupă primul loc, cu 2 victorii (6 puncte), urmată de România, 2 victorii (5 puncte), 0 victorii (1 puncte), Azerbaidjan, 0 victorii (0 puncte). Primul criteriu de departajare este cel al numărului de victorii, urmat de cel al punctelor acumulate.

Duminică se vor juca meciurile România - Spania (17:00) şi Franţa - Azerbaidjan (20:00).

Cel de-al doilea turneu al grupei va avea loc în Franţa, săptămâna viitoare. Echipa clasată pe primul loc se va califica la turneul Final Four, care va avea loc la Ruse, în Bulgaria, în zilele de 19 şi 20 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici