Wawrinka l-a învins pe Djokovici şi a câştigat turneul de la Roland Garros

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, locul 9 ATP şi cap de serie numărul 8, a câştigat turneul de la Roland Garros, obţinând al doilea său trofeu la un Grand Slam după ce l-a învins, duminică, în finală, pe liderul mondial, sârbul Novak Djokovici, scor 4-6, 6-4, 6-3, 6-4.

257 afișări
Imaginea articolului Wawrinka l-a învins pe Djokovici şi a câştigat turneul de la Roland Garros

Stan Wawrinka (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Meciul a durat trei ore şi 12 minute.

Wawrinka a mai câştigat în cariera la seniori un singur turneu de Grand Slam, Australian Open, în 2014. El s-a mai impus anterior la Roland Garros, în 2003, însă la juniori.

Titlul de duminică este al zecelea din cariera elveţianului şi al treilea din acest an, după cele de la Rotterdam şi Chennai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici