Weekend cu motoare turate la Cluj. Cei mai buni piloţi de curse se întrec la Transilvania Rally

  • Din cauza pandemiei, piloţii au anul acesta doar opt probe speciale, care depăşesc 130 de km
  • Chiar dacă organizatorii au interzis accesul spectatorilor, iubitorii sportului s-au urcat pe dealuri ca să vadă cursele
  • Vlad are doar cinci ani şi visul lui este să devină pilot de raliu
203 afișări
Imaginea articolului Weekend cu motoare turate la Cluj. Cei mai buni piloţi de curse se întrec la Transilvania Rally

Sursă foto: transilvaniarally.ro

Clujul este în febra raliului, iar spectatorii nu au stat deoparte în ciuda situaţiei actuale.

Vlad are doar cinci ani şi nu putea să piardă evenimentul. Visul lui este să devină pilot de raliuri şi a venit împreună cu părinţii lui să îi susţină pe profesionişti.

În acelaşi timp, pe traseu, piloţii îşi gestionau emoţiile. Probele sunt pretenţioase şi trebuie să fii concentrat, spune Andrei Caşcaval, un pilot de raliu din Braşov, cu peste 30 de ani de experienţă. Contextul epidemiologic şi-a pus amprenta pe cea de-a cincea ediţie Transilvania Rally, care anul acesta propune o configuraţie mai restrânsă, cu opt probe speciale care cuprind 31 de kilometri. Totalul raliului are peste 480 de kilometri.

Andrei Caşcaval, pilot de raliu: Emoţii? Destul de mari. Suntem pregătiţi, dar sunt nişte probe foarte pretenţioase, de mare viteză şi trebuie să fim foarte concentraţi, să mergem cât de curat şi să ne atingem obiectivul.

Eugen Cărăbui, pilot de raliu: Riscul cel mai mare este să virezi prea târziu şi să nu virezi la virajul următor şi de aceea trebui să încălzim foarte bine anvelopele. Mie îmi place ploaia, îmi place aderenţa scăzută şi o să fie frumos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici