Wellington s-a împăcat cu fanul rapidist care a aruncat o coajă de banană spre el - FOTO

Jucătorul formaţiei Concordia, brazilianul Wellington Carlos da Silva, s-a împăcat, miercuri, cu fanul rapidist Constantin Nicuşor Iacob, care a aruncat o coajă de banană în direcţia sa la meciul din 3 octombrie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleşti.

1431 afișări
Imaginea articolului Wellington s-a împăcat cu fanul rapidist care a aruncat o coajă de banană spre el - FOTO

Wellington s-a împăcat cu fanul rapidist care a aruncat o coajă de banană spre el

Suporterul i-a cerut scuze fotbalistului brazilian pentru gestul rasist făcut la partida Concordia - Rapid, transmiţându-i că din acest moment este cel mai mare fan al lui. "Recunosc că am greşit şi îmi pare rău. Îţi cer scuze şi te aştept pe Giuleşti la meciul din retur, voi fi cel mai mare fan al tău", i-a spus Iacob jucătorului.

De partea cealaltă, Wellington i-a acceptat scuzele şi a afirmat că acel incident îl consideră încheiat. El i-a promis fanului rapidist un tricou inscripţionat cu numele său şi cu autograf. La finalul întâlnirii, cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au fotografiat împreună. Conform surselor citate, Wellington şi fanul vor participa la o conferinţă de presă comună la sfârşitul acestei săptămâni.

La finalul partidei Concordia Chiajna - Rapid (scor 0-0), disputată la 3 octombrie în cadrul etapei a X-a a Ligii I, suporterul rapidist Constantin Nicuşor Iacob a aruncat o coajă de banană în direcţia atacantului Concordiei Chiajna, Wellington Carlos da Silva. Acesta a luat coaja de banană şi i-a înmânat-o observatorului întâlnirii. Wellington a informat arbitrul şi în timpul meciului că fanii rapidişti au avut scandări cu tentă rasistă la adresa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici