Wild-card pentru Maria Şarapova la turneul WTA de la Cincinnati

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, aflată pe locul 173 WTA, care a ispăşit o suspendare de 15 luni pentru dopaj, între 2016 şi 2017, a primit wild-card la turneul WTA de la Cincinnati, programat între 12 şi 20 august, informează site-ul competiţiei.

512 afișări
Imaginea articolului Wild-card pentru Maria Şarapova la turneul WTA de la Cincinnati

Wild-card pentru Maria Şarapova la turneul WTA de la Cincinnati

Şarapova, care a câştigat turneul de la Cincinnati în 2011, este una dintre cele patru beneficiare de wild-card, alături de campioana din 2013 Victoria Azarenka (Belarus, locul 203 WTA), Sloane Stephens (SUA, 926 WTA) şi Marketa Vondrousova (Cehia, 74 WTA).

Maria Şarapova a mai participat la trei turnee după revenire, la Stuttgart, Madrid şi Roma, unde a primit, de asemenea, wild-card. Cinci victorii şi trei înfrângeri a înregistrat rusoaica în 2017.

Şarapova a fost depistată pozitiv cu Meldonium, la turneul Australian Open 2016. Sportiva rusă a primit iniţial o suspendare de doi ani din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), dar Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a redus pedeapsa la 15 luni.

În vârstă de 30 de ani, Şarapova are în palmares 35 de turnee WTA, dintre care cinci de Mare Şlem: Australian Open 2008, Roland Garros 2012 şi 2014, Wimbledon 2004, şi US Open 2006.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici