William Gomis, fost jucător la Saint Etienne, împuşcat mortal

Informaţii şocante din Franţa! William Gomis (19 ani), fost jucător la Saint Etienne, a fost împuşcat mortal duminică noapte în localitatea La Seyne-sur-Mer, anunţă britanicii de la Daily Mail.

423 afișări
Imaginea articolului William Gomis, fost jucător la Saint Etienne, împuşcat mortal

William Gomis, fost jucător la Saint Etienne, împuşcat mortal într-o localitate din Franţa

Din primele informaţii, tânărul fotbalist a fost împuşcat în cap, fiind prins în centrul unui atac armat despre care francezii scriu că s-a mai soldat cu moartea unui copil de 14 ani. La locul crimelor, poliţiştii ar fi descoperit 24 de cartuşe de Kalaşnikov.

"Saint Etienne a primit cu mare tristeţe vestea tragică a morţii lui William Gomis, care a avut loc noaptea trecută. Apreciat de foştii săi colegi şi antrenori pentru calităţile umane, tânărul fotbalist, care ar fi împlinit 20 de ani în luna decembrie, s-a antrenat doar la clubul la care a ajuns pe când avea doar 15 ani", e mesajul transmis de echipa franceză, pentru care Gomis nu a apucat să debuteze, deşi se afla la club de la 15 ani şi era căpitanul obişnuit al formaţiei de tineret.

În această vară, Gomis a avut pe masă prelungirea contractului cu Saint Etienne, dar a preferat să plece din postura de jucător liber de contract, dorind să facă pasul spre fotbalul la nivel de seniori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici