Wimbledon 2019. Ce spune Serena Williams despre Cori Gauff, „revelaţia anului” care a învins-o pe sora ei mai mare, Venus

Serena Williams (37 de ani, nr.10 WTA) a declarat că este o mare fană a sportivei de doar 15 ani, Cori Gauff (15 ani, 313 WTA).

1232 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019. Ce spune Serena Williams despre Cori Gauff, „revelaţia anului” care a învins-o pe sora ei mai mare, Venus

Wimbledon 2019 | Serena Williams: Sunt un mare fan al jucătoarei Cori Gauff

Gauff este cea mai tânără sportivă care s-a calificat în optimile de la Wimbledon. Tânăra americană a avut un parcurs de excepţie, reuşind să se impună în faţa unor nume precum Venus Williams (scor 6-4, 6-4), Magdalena Rybarikova (scor 6-3, 6-3) sau Polona Hercog (scor 3-6, 7-6, 7-5).

”Cred că se descurcă excelent. Sunt un mare fan al lui Gauff. Îmi place foarte mult. Îi iubesc familia. Nu aş putea să mă simt mai mândră de atât”, a declarat Serena Williams, după victoria sa împotriva Juliei Goerges (scor 6-3, 6-4).

”Ar fi greşit să îi dau sfaturi. Se descurcă minunat. Cred că sunt jucătoare de 15 ani, cum am fost eu, care nu ar ştii ce să facă la Wimbledon. Apoi sunt jucătoare de 15 ani, precum Coco, care ştiu ce să facă. Cred că este la un cu totul alt nivel. Consider că este capabilă şi pregătită, să fiu sinceră. Cred că depinde. Nu toate jucătoarele de 15 ani sunt la fel”, a mai adăugat Serena Williams.

La aflarea veştii că Gauff avea un poster cu Williams pe perete, sportiva a mărturisit: ”Sincer, mă simt onorată că am fost pe peretele ei, într-un moment al vieţii sale. În curând, ea va fi pe pereţii altor fete.”

Gauff o va întâlni, luni, 8 iulie, pe Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici