Wimbledon 2019 | Cori Gauff, revelaţia turneului: Am urmărit-o foarte mult pe Simona Halep, are un stil diferit

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, iar fostul lider mondial o va întâlni în această fază pe revelaţia turneului, americanca de 15 ani Cori Gauff (313 WTA).

1207 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Cori Gauff, revelaţia turneului: Am urmărit-o foarte mult pe Simona Halep, are un stil diferit

Wimbledon 2019 | Cori Gauff, revelaţia turneului: Am urmărit-o foarte mult pe Simona Halep, are un stil diferit

Gauff a uimit lumea tenisului la turneul de la Wimbledon, venind din calificări şi eliminând alte trei jucătoare mult mai bine clasate, la vârsta de doar 15 ani. Americanca spune că a urmărit-o foarte mult pe Simona Halep, astfel că nu va avea emoţii la meciul din optimile de finală.

"Am urmărit-o foarte mult. Nu am jucat şi nici nu m-am antrenat cu ea, deci nu ştiu exact cum se va simţi mingea, dar cunosc foarte bine stilul ei de joc doar din ceea am văzut. Simona este o jucătoare diferită faţă de tot ceea am întâlnit până acum. Fiecare meci e diferit, dar nu cred că va schimba cu ceva faptul că ea este cap de serie", a declarat Cori Gauff, la conferinţa de presă de după meciul cu Polona Hercog.

După trei victorii obţinute în calificări, americanca a câştigat alte trei partide pe tabloul principal: 6-4, 6-4, contra lui Venus Williams (44 WTA), 6-3, 6-3, împotriva Magdalenei Rybarikova (139 WTA) şi 3-6, 7-6 (7), 7-5, în jocul cu Polona Hercog (60 WTA).

Simona Halep şi Cori Gauff se vor întâlni în faza optimilor de finală la Wimbledon 2019. Data şi ora partidei urmează să fie stabilite ulterior de către organizatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici