Wimbledon 2019 | Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea joacă astăzi, în proba de dublu

Tenismenele românce Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea vor evolua, sâmbătă, în turul secund al probei de dublu de la Wimbledon 2019.

550 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea joacă astăzi, în proba de dublu

Wimbledon 2019 | Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea joacă astăzi, în proba de dublu

Primele două românce care vor intra în scenă vor fi Irina Begu şi Monica Niculescu, care fac pereche şi le vor întâlni pe Xin-Yun Han şi Oksana Kalashnikova. Partida va avea loc pe terenul 8 de la All England Club şi va începe în jurul orei 13:00.

Tot pe terenul 8, imediat după încheierea jocului în care sunt implicate cele două românce, va evolua şi Sorana Cîrstea. Jucătoarea din Târgovişte face pereche cu sportiva din Kazakhstan Galina Voskoboeva, iar cele două le vor înfrunta pe Alize Cornet şi Petra Martic.

La Wimbledon, au mai rămas în competiţie alţi trei români. Simona Halep a obţinut calificarea în optimile de finală pe tabloul de simplu feminin, unde o va înfrunta pe americanca de 15 ani Cori Gauff. La dublu masculin, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer sunt calificaţi şi ei în optimi, fază în care vor înfrunta câştigătorii din duelul Pablo Carreno-Busta/ Feliciano Lopez - Maximo Gonzalez/ Horacio Zeballos.

De asemenea, în proba de dublu mixt, Raluca Olaru face pereche cu croatul Franco Skugor. Cei doi sunt calificaţi în turul secund, unde îi vor întâlni pe Frances Tiafoe şi Venus Williams.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici