Wimbledon 2019 | Mats Wilander: Este greu să nu îl vezi pe Novak Djokovic favorit în finală

Mats Wilander (54 de ani), de şapte ori campion de Grand Slam, consideră că Novak Djokovic (32 de ani, nr. 1 ATP) este, cu siguranţă, favorit în înfruntarea cu Roger Federer (37 de ani, nr. 3 ATP) din finala masculină.

217 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Mats Wilander: Este greu să nu îl vezi pe Novak Djokovic favorit în finală

Wimbledon 2019 | Mats Wilander: Este greu să nu îl vezi pe Novak Djokovic favorit în finală

Deşi Novak Djokovic a arătat câteva vulnerabilităţi în meciul din semifinală cu Roberto Bautista Agut, încheiat cu victoria sârbului (scor 6-2, 4-6, 6-3, 6-2), Mats Wilander crede că numărul 1 mondial îşi va îmbunătăţi considerabil jocul.

”Pentru meciul de duminică, este greu să nu îl vezi pe Novak favorit la titlu”, a afirmat Wilander.

”Principala armă a lui Federer este serva sa şi Novak va găsi o modalitate să o oprească. Serva lui Federer nu este atât de dificilă, însă este bine plasată”, a adăugat Wilander, actualmente comentator.

Analizând jocurile celor doi sportivi, Wilander a spus: ”Dacă privim în perspectivă, putem spune că cea mai slabă parte a jocului lui Djokovic este la fel de bună ca cea a lui Federer. Novak este mai puternic la câteva aspecte, precum mişcarea pe teren, returul servelor şi reverul. Cred că va fi complicat. Djokovic va simţi multă presiune, dar, pentru Federer, ar putea fi ultima sa şansă.”

Finala dintre Roger Federer şi Novak Djokovic se va desfăşura, duminică, 14 iulie, începând cu ora 16:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici