Wimbledon 2019. Nadal, despre Federer: A jucat mai bine. Mult noroc în finală. Ne vedem la anul!

Rafael Nadal (33 de ani, nr. 2 ATP) l-a felicitat pe Roger Federer (37 de ani, nr. 3 ATP), după victoria din semifinala încheiată cu scorul de 7-6, 1-6, 6-3, 6-4 pentru sportivul elveţian, şi i-a urat noroc în finala pe care o va disputa cu Novak Djokovic (32 de ani, nr. 1 ATP).

665 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019. Nadal, despre Federer: A jucat mai bine. Mult noroc în finală. Ne vedem la anul!

Wimbledon 2019. Nadal, despre Federer: A jucat mai bine. Mult noroc în finală. Ne vedem la anul!

În ciuda rivalităţii dintre cei doi, Rafael Nadal şi Roger Federer dau dovadă de mult respect unul faţă de celălalt.

Imediat după încheierea partidei din semifinalele Wimbledon, Nadal a transmis un mesaj pe contul său personal de Twitter: ”Un meci extraordinar. O victorie meritată pentru Roger Federer. Am avut şanse, dar Roger a jucat mai bine. Mult noroc în finala Wimbledon 2019. Mulţumesc tuturor pentru susţinere. Întotdeauna este fantastic să mă aflu aici. Ne vedem la anul!.”

Vorbind despre meciul din semifinală, Nadal a explicat, la conferinţa de presă, greşelile care i-au adus înfrângerea: ”Retururile lui au fost mai bune. Eu nu am primit servele prea bine azi. Cred că reverul meu nu a funcţionat la fel de bine ca în zilele trecute. Când se întâmplă asta împotriva unui jucător ca el, este foarte dificil. Cred că a jucat agresiv. A făcut un meci extraordinar. Bine lucrat!”.

Finala dintre Novak Djokovic şi Roger Federer se va disputa, duminică, 14 iulie, începând cu ora 16:00. În confruntările directe dintre cei doi, Federer a înregistrat 22 de victorii, în timp ce Djokovic are 25 de victorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici