Wimbledon 2019 | Opt români evoluează astăzi: Marius Copil îl înfruntă pe celebrul tenismen Andy Murray/ Când joacă Niculescu, Begu, Buzărnescu şi Tecău

Opt reprezentaţi ai României vor evolua joi, 4 iulie, în probele de simplu feminin, simplu masculin, respectiv dublu feminin, la turneul de la Wimbledon.

772 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Opt români evoluează astăzi: Marius Copil îl înfruntă pe celebrul tenismen Andy Murray/ Când joacă Niculescu, Begu, Buzărnescu şi Tecău

Wimbledon 2019 | Opt români evoluează astăzi

Monica Niculescu (111 WTA) va deschide ziua pentru reprezentaţii României. Jucătoarea din Slatina o va înfrunta pe Elise Mertens (21 WTA), în turul secund al probei de simplu. Partida este programată pe terenul 15, după partida de simplu masculin Struff-Fritz, astfel că nu va începe mai devreme de ora 15:00.

De asemenea, tot pe terenul 15, Monica Niculescu va evolua şi în proba de dublu, alături de Irina Begu. Cele două, favorite 15, le vor întâlni pe Daria Kasatkina şi Anett Kontaveit. Jocul este ultimul de pe această arenă, astfel că nu se va disputa mai devreme de 18:30.

Tot la dublu feminin, un alt cuplu din România care evoluează la Wimbledon este format din Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru. Cele două le vor întâlni pe Rebecca Peterson şi Tamara Zidansek. Partida este a treia de pe terenul 6 a zilei de joi de la Wimbledon, astfel că ora de start va fi aproximativ 17:00. Învingătoarele acestui duel vor întâlni adversare redutabile în turul secund, favoritele 10 Victoria Azarenka şi Ashleigh Barty fiind deja calificate în acastă fază.

O altă româncă de pe tabloul de dublu de la Wimbledon este Andreea Mitu, care face pereche cu franţuzoaica Pauline Parmentier. Ele le vor întâlni pe Danielle Rose Collins şi Bethanie Mattek-Sands, în ultimul meci de pe terenul 7, în jurul orei 18:30.

Pe tabloul de dublu îşi vor începe cursa alţi doi români. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, cotaţi cu şansa a cincea la câştigarea trofeului, îi vor înfrunta pe Marco Cecchinato şi Andreas Seppi. Meciul este al treilea de pe terenul 10 şi se va disputa după ora 16:00.

Marius Copil, eliminat în primul tur al probei de simplu, îşi încearcă norocul şi la dublu. Arădeanul face pereche cu Ugo Humbert, iar în primul tur, cei doi vor da peste Pierre-Hugues Herbert şi celebrul tenismen de simplu Andy Murray. Arena pe care se va disputa jocul urmează să fie stabilită ulterior, însă partida nu va începe mai devreme de ora 19:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici