Wimbledon 2019. Serena Williams o va înfrunta pe Simona Halep în finală: De-abia aştept meciul cu ea!

Simona Halep - Serena Williams estea marea finală de la Wimbledon 2019, după ce românca a trecut fără emoţii de Elina Svitolina (6-1, 6-3), iar americancan a învins-o fără drept de apel pe Barbora Strycova (6-1, 6-2).

6605 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019. Serena Williams o va înfrunta pe Simona Halep în finală: De-abia aştept meciul cu ea!

Wimbledon 2019. Serena Williams o va înfrunta pe Simona Halep în finală: De-abia aştept meciul cu ea!

Americanca (37 de ani, 10 WTA) a vorbit, la finalul victoriei sale, despre confruntarea cu Simona Halep, din ultimul act de la All England Club.

"A jucat incredibil (n.r. - Halep, cu Svitolina), mereu avem partide grele, dar de abia aştept meciul cu ea!", au fost cuvintele rostite de Serena Williams la adresa Simonei Halep, în direct la Eurosport, după partida cu Strycova.

Serena Williams a câştigat nouă dintre cele 10 dueluri directe cu Simona Halep. Singura dată când sportiva din România s-a impus s-a întâmplat la Turneul Campioanelor din 2014, când Halep câştiga clar în grupe, scor 6-0, 6-2. Tot în aceeaşi competiţie, dar în finală, Williams a câştigat detaşat, scor 6-3, 6-0.

Simona Halep (7 WTA) - Serena Williams (10 WTA), finala feminină de la Wimbledon 2019, se dispută sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici