Wimbledon 2019 | Serena Williams s-a calificat în semifinale, după victoria cu Alison Riske

Serena Williams (10 WTA) a obţinut, marţi, calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a trecut în trei seturi de Alison Riske (55 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3.

1880 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Serena Williams s-a calificat în semifinale, după victoria cu Alison Riske

Wimbledon 2019 | Serena Williams s-a calificat în semifinale, după victoria cu Alison Riske

Fostul lider mondial nu a avut parte de o partidă simplă, fiind lăsată în urmă în mai multe rânduri de conaţionala sa. Riske a condus cu 4-3 în primul set, însă Serena a reuşit patru game-uri consecuive şi s-a impus după aproximativ 38 de minute.

În setul al doilea, diferenţa a fost făcută la scorul de 4-4, când Riske a făcut break, iar apoi a trimis jocul în decisiv după un game alb. În ultimul set, Williams s-a desprins rapid la 3-1, iar în cele din urmă a câştigat, terminând jocul după două ore.

Pentru Serena Williams va fi a 12-a prezenţă în semifinalele de la Wimbledon din carieră, prima dintre acestea având loc în anul 2000. Americanca, acum în vârstă de 37 de ani, a câştigt de şapte ori turneul de la All England Club, în 2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015 şi 2016.

În penultimul act de la această ediţie, Serena Williams va înfrunta câştigătoarea din duelul Barbora Strycova (54 WTA) - Johanna Konta (18 WTA). Cele două se vor întâlni marţi, în jurul orei 17:30.

În cealaltă semifinală, Simona Halep (7 WTA) va juca împotriva învingătoarei din meciul Elina Svitolina (8 WTA) - Karolina Muchova (68 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici