Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Wimbledon, după ce a trecut de Mihaela Buzărnescu în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-2, după o oră şi 52 de minute de joc.

283 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3

În continuare la turneul de Grand Slam, sportiva din Constanţa va avea un adversar greu, va întâlni un alt fost lider al clasamentului feminin, pe jucătoarea din Belarus Victoria Azarenka (29 de ani, nr. 40 WTA).

Simona Halep a început perfect meciul contra conaţionalei sale, Mihaela Buzărnescu. A câştigat pe serviciul lui Miki, dar a câştigat şi propriul serviciu. Sportiva din Bucureşti a reuşit să spargă gheaţa şi a continuat, egalând la game-uri, 2-2. Simona a recuperat, dar Mihaela nu s-a lăsat şi a egalat din nou, 3-3. Fostul lider mondial a câştigat primul set cu 6-3, după 30 de minute de joc.

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din Bucureşti, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

Simona Halep a câştigat al treilea set în 35 de minute, cu 6-2, şi s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon, în timp ce Buzărnescu pleacă de la Wimbledon cu 45 de puncte WTA şi cu un cec în valoare de 72 de mii de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici