VIDEO  Wimbledon: Simona Halep a cedat drastic semifinala cu Elena Rybakina. Campioana din 2019 a comis 9 duble greşeli la serviciu

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a pierdut în faţa Elenei Rybakina (Kazahstan, 23 de ani, 23 WTA), în cea de-a doua semifinală de la Wimbledon, scor 3-6, 3-6.

7973 afișări
Imaginea articolului Wimbledon: Simona Halep a cedat drastic semifinala cu Elena Rybakina. Campioana din 2019 a comis 9 duble greşeli la serviciu

Simona Halep - Elena Rybakina, în semifinale la Wimbledon. În primul set, românca n-a avut răspuns la jocul adversarei / Se ştie prima prima finalistă

Semifinale Wimbledon - feminin

SIMONA HALEP - ELENA RYBAKINA 3-6, 3-6

Simona Halep a avut un meci oribil la serviciu, cu 9 duble greşeli, contra Elenei Rybakina. Românca nu pierduse niciun set până în semifinala de astăzi. În finală, kazaha va da peste tunisianca Ons Jabeur.

/////////////////////////////

Game 18 - Break Rybakina.

Game 17 - Rybakina este de neoprit.

Game 16 - Evoluţie convingătoare a Simonei la serviciu, cu un game alb.

Game 15 - Kazaha este la două game-uri de finală.

Game 14 - Rybakina face re-break, Simona are 8 duble. Serviciul n-a ajutat-o până acum.

Game 13 - Simona face break.

Game 12 - Halep rămâne în meci.

Game 11 - Rybakina, din nou convingătoare la serviciu. Confirmă break-ul, fără să-i permită Simonei să se apropie măcar la egalitate.

Game 10 - Simona a început cu serviciul. A comis 3 duble greşeli, astfel că n-a reuşit să ducă bun sfârşit game-ul.

////////////////////////////////////////

Game 9 - Rybakina nu greşeşte nici de această dată cu serviciul. Fructifică a 4-a minge de set. Manşa se încheie. A fost un set chinuitor pentru Simona, care n-a avut minge de break şi a comis 3 duble greşeli le serviciu. Primul set pierdut de Halep la actuala ediţie.

Game 8 - De la 30-0, Simona cedează 4 puncte la rând şi înfruntă o minge de break. O salvează şi ţine aproape pe tabelă. Dacă nu face break, prinde primul set.

Game 7 - Simona n-are soluţii la jocul în forţă al adversari. Rybakina o domină şi nu-i lasă nicio uşă deschisă.

Game 6 - Halep revine de la 15-40. Poate fi momentul revenirii, înainte de game-ul 7.

Game 5 - Halep nu-i încurcă serviciul adversarei. Încă n-a avut minge de break.

Game 4 - Halep pune primul punct pe tabelă. A salvat minge de break. Româncă pare incomodată de stilul rivalei.

Game 3 - Rybakina nu tremură la serviciu, SImona n-are, deocamdată, răspuns, fiind dominată de adversară.

Game 2 - Halep a fost cât pe ce să întoarcă un 0-30 periculos. Elena a făcut break după egalitate. kazaha loveşte în stilul său consacrat, violent, fără lift sau scurte.

Game 1 - Kazaha şi-a făcut la 0 game-ul de serviciu.

Ora 17:50 A început a doua semifinală.

/////////////////////////////////

Ons Jabeur - Tatjana Maria 6-2, 3-6, 6-1

Tunisianca Ons Jabeur, a doua jucătoare a lumii, este în finală, după o victorie cu 2-1 la seturi în faţa nemţoaicei tatjana Maria, 103 WTA.

Simona Halep este „în zonă”. Fără set pierdut pe iarba de la Londra, tocmai a anunţat, după „sfertul” cu Amanda Anisinova, că joacă tenisul carierei. A depăşit depresiile şi gândurile negre care o trăgeau să abandoneze cariera. Cu noul antrenor, „Simo” a regăsit bucuria jocului şi drumul spre succes.

Cele două au 3 meciuri directe. De fapt, sunt două. Prima întâlnire, programată în 2019, la Wuhan, nu s-a ţinut, după ce românca a abandonat înainte de partidă.

Apoi, în 2020 (Dubai) şi în 2021 (US Open), Halep a învins cu 2-1 la seturi.

Kazaha este reprezentanta noului val din tenis, în care se dă tare în minge, un stil împtriva căruia adoră să joace, întrucât foloseşte forţa şi viteza cu care vine mingea. Aşa, Halep, după câştigătoare de turnee majore (Roland Garros şi Wimbledon) a învins-o pe Paula Badosa.

La Wimbledon, organizatorii nu acordă puncte, decizie luată de WTA şi de ATP ca urmare a interzicerii sportivilor din Rusia şi Belarus de către britanici.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici