Wozniacki a fost eliminată în turul 2 la French Open şi nu o mai poate depăşi pe Halep în clasament

Jucătoarea Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 5, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), de sportiva germană Julia Goerges, locul 72 WTA, în turul al doilea al French Open, astfel că daneza nu va mai urca de pe actula poziţie WTA pe care o ocupă, locul 5.

360 afișări
Imaginea articolului Wozniacki a fost eliminată în turul 2 la French Open şi nu o mai poate depăşi pe Halep în clasament

Wozniacki a fost eliminată în turul 2 la French Open şi nu o mai poate depăşi pe Halep în clasament (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Dacă ar fi ajuns în finală la Roland Garros, Wozniacki ar fi depăşit-o pe Simona Halep, locul 3 WTA, în clasamentul jucătoarelor profesioniste.

Halep îşi va păstra locul 3 sau va coborî cel mult pe locul 4, această ultimă situaţie fiind valabilă dacă rusoiaca Maria Şarapova va ajunge în sferturile de finală ale turneului parizian.

Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ultimei ediţii a French Open, a fost eliminată, miercuri, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA,

Eliminarea în turul 2 la French Open este cel mai slab rezultat al Simonei Halep la un Grand Slam, de la ediţia 2013 a turneului de la Wimbledon.

Calificarea în manşa a doua la Roland Garros este recompensată cu 70 de puncte WTA şi cu un premiu de 50.000 de euro.

Anul trecut, ea obţinut 1.300 de puncte şi 825.000 de euro. Astfel, românca a pierdut peste 1.200 de puncte, fiind întrecută în ierarhia WTA de sportiva cehă Petra Kvitova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici