Wozniacki i-a transmis un mesaj Simonei Halep. Ce a spus despre accidentarea suferită de româncă

Caroline Wozniacki a explicat, imediat după ce a plecat învinsă de la Doha şi a pierdut primul loc mondial în faţa Simonei Halep, că obiectivul său nu este şefia tenisului feminin, ci un parcurs bun la Indian Wells şi Miami. De asemenea, daneza a avut şi eu mesaj pentru sportiva din Constanţa, scrie prosport.ro.

6576 afișări
Imaginea articolului Wozniacki i-a transmis un mesaj Simonei Halep. Ce a spus despre accidentarea suferită de româncă

Wozniacki i-a transmis un mesaj Simonei Halep. Ce a spus despre accidentarea suferită de româncă

Wozniacki va pierde începând de săptămâna următoare şefia în tenisul feminin în faţa Simonei Halep.

Daneza a reacţionat fair-play, a transmis un mesaj în acest sens, dar a vorbit şi despre problemele medicale ale rivalei sale: "Ştiu că Simona are o echipă bună în jurul ei şi sunt convinsă că se va întoarce rapid pe teren şi va fi jucătoarea pe care o ştim cu toţii. Sper să aibă parte de o recuperare cât mai bună şi cât mai rapidă şi o aştept din nou pe teren, gata de luptă. Nu este niciodată plăcut să fii accidentată, aşa că îi doresc tot binele", a declarat daneza

Simona Halep (26 de ani) se pregăteşte să revină pe primul loc în ierarhia mondială, dar veştile privind starea ei de sănătate nu sunt cele mai bune. 

Citiţi toate detaliile pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici