WTA Roma: Mihaela Buzărnescu s-a CALIFICAT în turul 2

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 29 WTA) s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma, după ce a câştigat partida cu Jelena Ostapenko (21 de ani, 27 WTA), în urma unui abandon al letonei.

672 afișări
Imaginea articolului WTA Roma: Mihaela Buzărnescu s-a CALIFICAT în turul 2

WTA Roma: Mihaela Buzărnescu s-a CALIFICAT în turul 2/

Buzărnescu a câştigat clar primul set, a condus cu 4-0 şi a închis cu 6-2. Buzărnescu a început bine şi setul doi, conducând cu 1-0 şi 2-1, dar Ostapenko a revenit şi a condus cu 3-2, urmând ca apoi să o egaleze pe Mihaela la 4-4. La scorul de 5-4 în setul secund, Ostapenko a abandonat meciul.

În turul următor, Buzărnescu se va duela cu Julia Goerges (30 de ani, 18 WTA). În primul tur, sportiva din Germania a trecut de Su-Wei Hsieh (33 de ani, 25 WTA) în două seturi, 6-3, 6-4.

Cu această victoria, Buzărnescu a ajuns la două victorii împotriva lui Ostapenko, iar cele două sunt la egalitate. Letona a câştigat la Eastbourne (6-1, 6-2) şi Doha (6-1, 4-6, 6-2), iar ”Miki” a triumfat la turneul de la Doha din 2018 (6-1, 6-3) şi la Rom

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici