Xavi Hernandez şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist

Fostul mijlocaş al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, Xavi Hernandez, este decis să pună punct carierei de jucător la finalul acestu sezon şi a decis deja ce vrea să facă în viitor: va urma o carieră în antrenorat.

178 afișări
Imaginea articolului Xavi Hernandez şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist

Xavi Hernandez şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist

În vârstă de 37 de ani, Xavi are o carieră uluitoare: a câştigat opt titluri în La Liga şi patru trofee ale Ligii Campionilor cu Barcelona, iar în prezent este căpitanul clubului Qatari Al-Sadd. Mai nou, a decis să renunţe la cariera de fotbalist la finalul acestui sezon. Motivul este unul cât se poate de simplu: fnu se mai poate reface la fel de uşor după meciuri

"Am jucat până la vârsta asta pentru că am avut noroc să nu mă accidentez. Acum însă cariera mea a ajuns la sfârşit Sunt mai obosit şi îmi e din ce în ce mai greu să mă retrag. Cu siguranţă va fi ultimul meu sezon ca fotbalist. Mi-am luat licenţa de antrenor iar de la anul mă apuc de această meserie.", a declarat Xavi Hernandez pentru ziarul spaniol Sport.

Xavi a strâns 133 de selecţii pentru naţionala Spaniei, pentru care a evoluat timp de 14 ani, câştigând Cupa Mondială în 2010 şi Campionatul European în 2008 şi 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici