Xavi, prezentat la Barcelona cu 10.000 de fani în tribună. Ce regulă a luat de la Guardiola

Noul antrenor s-a angajat la un proiect pe termen mediu-lung. Plecat de pe Camp Nou în 2015, fostul mijlocaş l-a avut alături la revenire pe preşedintele Joan Laporta.

532 afișări
Imaginea articolului Xavi, prezentat la Barcelona cu 10.000 de fani în tribună. Ce regulă a luat de la Guardiola

Xavi, prezentat la Barcelona cu 10.000 de fani în tribună. Ce regulă a luat de la Guardiola

„Sunt sigur că ne putem descurca bine cu un proiect pe termen mediu-lung”, au fost primele cuvinte ale fostului mijlocaş ca antrenor în faţa a 10.000 de suporteri.

„Pentru a câştiga ai nevoie de reguli precise, acesta este primul lucru pe care mi l-a spus Guardiola”, a afirmat Xavi.

Xavi s-a întors acasă. A plecat în 2015, astăzi a fost prezentat la Camp Nou, deschis publicului: 10.000 de oameni şi multă emoţie pentru această revenire foarte aşteptată.

„Este un prieten şi mi-aş fi dorit să-l dau echipei în condiţii mai bune - a spus preşedintele Joan Laporta - dar sunt sigur că se va ocupa de îmbunătăţirea situaţiei şi că ştie că are asprijin neconditionat”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barcelona,
xavi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici