Zidane a vorbit despre posibilitatea de a prelua Barcelona

Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre posibilitatea de a pregăti rivala din Catalonia, FC Barcelona.

375 afișări
Imaginea articolului Zidane a vorbit despre posibilitatea de a prelua Barcelona

Zidane a vorbit despre posibilitatea de a prelua Barcelona

În partida cu Getafe din această etapă, Zidane va bifa meciul cu numărul 100 din postura de principal al Realului. Francezul a dezminţit zvonurile apărute în Spania, conform cărora ar fi dispus să preia conducerea marii rivale, FC Barcelona. "Inima mea aparţine lui Real Madrid. Şi când eram jucător am fost întrebat dacă aş vrea să joc în altă parte şi am spus nu", a spus Zidane, conform AS.

În ianuarie, Zidane va celebra doi ani de când a preluat banca echipei "Blanco". Până în prezent, sub comanda lui "Zizou", Real Madrid a cucerit un titlu în La Liga, de două ori Liga Campionilor, două Supercupe ale Europei şi un Campionat Mondial al Cluburilor.

Chiar dacă e singurul antrenor care şi-a apărat trofeul Ligii Campionilor, Zidane a spus că momentul său preferat din actualul mandat a fost câştigarea campionatului intern: "Cel mai special moment l-a reprezentat câştigarea titlului în La Liga. Pentru o asemenea performanţă ai nevoie de consecvenţă, ceea ce a fost foarte greu", a spus Zidane.

Referitor la accidentările lui Bale, Navas şi Carvajal, antrenorul se declară optimist: "Gareth se recuperează foarte bine. Nu pot spune dacă va reveni în şapte sau zece zile. El îşi doreşte foarte mult să revină pe teren. Keylor va sta pe tuşă câteva zile. Kiko Casilla va apăra cu Getafe. În privinţa lui Dani Carvajal, trebuie să fim foarte atenţi. Nu te joci cu lucruri precum problemele la inimă. În maxim două săptămâni va reveni la antrenamente. Avem răbdare cu el, sănătatea este mult mai importantă."

74 de victorii a înregistrat Real Madrid în era Zidane, din 99 de meciuri jucate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici