Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid

În cadrul unei conferinţe de presă, Zinedine Zidane a anuţat că pleacă de la Real Madrid.

3742 afișări
Imaginea articolului Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid

BREAKING | Zidane pleacă de la Real Madrid

Antrenorul celor de la Real Madrid şi-a anunţat fanii că va părăsi Real Madrid. Speculaţiile apărute imediat după finala Ligii Campionilor s-au dovedit adevărate. Chiar dacă Zidane a căştigat ultimele trei ediţii ale Champions League, ratarea unui nou titlu în La Liga l-a marcat pe acesta, considerând că este mai bine să plece. Este de aşteptat ca Realul să numească în următoarele zile noul manager. Printre posibilii înlocuitori se numără Mauricio Pochettino şi Jose Martinez Gutierrez Hernandez (Guti).

Din postura de antrenor al spaniollilor, francezul are 9 trofee cu Realul, singurul campionat fiind câştigat sezonul trecut. Zidane a condus Realul în aproape 200 de meciuri.

Ca antrenor, Zidane a obţinut un singur trofeu al Ligii Campionilor, cu Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici